Selasa, 27 Oktober 2015

Inktober Started In The Year..

..two thousand nine. Macam leceh pulak cari fakta ni dari google. Meneruskan..

Zahin tertidur petang itu kat meja makan. Aku lukis sambil layan-layan Zaganos.


#Inktober ni sebenarnya direka oleh encik Jake Parker, seorang illustrator luar negara. Aku tak kenal dia. Baru tau sebab ada inktober hal ni. Al-kisah Encik Jake Parker nak

Rabu, 21 Oktober 2015

Monster Muncul

Pertama-tama kalinya atas Cintiq.


http://farizghazali.deviantart.com/art/Monster-567419363

https://plus.google.com/+farizmghazali

Isnin, 5 Oktober 2015

Pameran Karya Lat

Financial Lateracy atau dibahasakebangsaankan menjadi LATerasi Kewangan. Menarik.

Tengahhari tu aku sempat bersembang dengan Pak Hassan Muthalib dan petang tu aku dijemput ke opening Financial Lateracy di Sasana Kijang Bank Negara. Takde kene mengena dengan aura Pak Hassan.

Lat punya exhibition. Pameran koleksi karya dato Lat. Kata member cuba menerangkan. Lat aku tau, kau pun tau. Tapi Lateracy tu amende ?

Jom: Lat's cutout.

Takde sapa pun kawan kawan aku boleh jawab sebab aku pun tak tanya sebetulnya. Cuma aku paham selepas opening event tu, LATeracy tu adalah..